Nederlands

Aanvullende Nederlandse Informatie over schildklier producten uit Thailand voor de schildklier of hypothyroidie (traagwerkend of traagwerkende schildklier):

Thyroid wordt geheel of gedeeltelijk gemaakt van de schildklieren van varkens.
Je schildklier produceert normaal gesproken voldoende hormonen T4 en T3, chemische stoffen die via het bloed door het hele lichaam worden vervoerd. Deze hormonen hebben invloed op alle organen en cellen in het lichaam. Iedere cel heeft schildklierhormoon nodig.
Thyroid bevat zowel T4 als T3 en bovendien thyroglobuline, het eiwit waaraan schildklierhormonen zijn gebonden.

Als de schildklier te traag werkt, kunt u daar zelf weinig aan doen. U zult medicijnen moeten innemen om het tekort aan schildklierhormoon aan te vullen. Zorg dat u daarnaast gezond en gevarieerd eet. Regelmatig bewegen kan helpen om u fitter te voelen.
Bloedonderzoek kan aantonen dat de schildklier trager werkt. Hiervoor zul je dus echt even naar de dokter moeten.


In de Verenigde Staten en andere landen wordt dit middel door honderd duizenden mensen gebruikt.
Helaas is er tot op heden bijzonder weinig wetenschappelijk onderzoek gedaan om de, naar velen menen uitstekende, werking van Thyroid te onderbouwen.
In Nederland zijn er, naast natuurartsen, ook enkele reguliere specialisten bekend die goede ervaringen hebben met het gebruik van Thyroid bij de behandeling van hypothyreoïdie (hypo betekend te weinig).

Verkrijgbaarheid Schildklier poeder producten:
Thyroid is verkrijgbaar bii website PimpomProducts Thailand en is van uitstekende kwaliteit en ook nog eens zeer laag geprijst vergeleken met hetzelfde product verkrijgbaar in Nederland en Belgie via de apotheek, en een ander voordeel is dat dit product zonder dokters recept te krijgen is…maar je moet wel een paar dagen langer wachten indien je besteld via Thailand. Producten die in Nederland te koop zijn komen meestal ook uit het buitenland en bij een tekort moet er in het buitenland besteld worden. Op zijn Engels Natural Desiccated Thyroid kan een vervanger zijn voor andere producten die om wat voor reden ook tijdelijk niet verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan Thyrax duotab of Thyraxduotab (levothyroxine) voor een traag werkende schildklier!


Bestellen kan online gedaan worden en onze betalingen verlopen voornamelijk via PayPal. Als je nog geen Paypal account hebt dan kun je die gratis openen en erg makkelijk bij bv maandelijkse terugkerende betalingen. Zo makkelijk als het versturen van een emailtje!


Wat zijn mogelijke symptomen van hypothyreoïdie?

- Langzame hartslag
- Verhoogde bloeddruk
- Je sloom en moe voelen
- Het steeds koud hebben
- Slaperigheid ondanks voldoende nachtrust
- Slecht geheugen
- Concentratie problemen
- Spierkramp, stijve armen en of benen
- Gewichtstoename
- Pafferig gezicht, zwelling onder de ogen
- Krakende en of hese stem
- Haarverlies
- Droge huid die er soms geelachtig uit kan zien
- Obstipatie of diarree
- Hevige of uitblijvende of onregelmatige menstruatie
- Afscheiding van melk uit de borst
- Onvruchtbaarheid
- Struma (abnormale zwelling in de hals veroorzaakt door een vergrote schildklier)
- Bij kinderen: soms onvoldoende groei


Wij zijn geen dokters of apotheek, voor informatie over thyroid en schildklier gebruik het internet of vraag de apotheek in je woonplaats.

 

Powered By OpenCart
PimpomProducts © 2018